Groep 2-3a

Welkom in groep 2-3a
De afgelopen tijd hebben we in groep 2/3a weer veel gewerkt met een werkvorm die bij heel veel kinderen favoriet is; het bewegend leren!
 
 
Tijdens de schrijflessen zijn we bijvoorbeeld aan de slag gegaan met scheerschuim. Wat fijn dat we op deze manier de letters goed kunnen oefenen!
 
Ook gingen we weer naar buiten om te oefenen met lezen. Door middel van een parcours zijn we aan de slag gegaan met ‘ng’ woorden, zoals ring en zing. Wat een plezier!
 
 
De school is een Kiva school en daarom besteden we veel tijd aan de Kiva lessen met onder andere Rick de Pauw. Samen zorgen we voor een fijne groep!
 
 
Ook was er tijd voor het Carnavalsfeest. Heerlijk dansen en zingen in de hal en daarna een talentenshow.
We hebben met z’n allen genoten van mooie optredens!Groep 2/3a is dol op bewegend leren en dat hebben we de afgelopen tijd ook weer flink gedaan!
Een wandel dictee in de hal, klokkijken door middel van een spel en splitsen met de splitsmachine. Wat genieten de kinderen (en de juffen) hiervan! 
Natuurlijk spelen we ook buiten en zo af en toe gaan we naar de speeltuin naast de school. Dat vinden de kinderen superleuk!
Groep 3 heeft onlangs het letterfeest gevierd en dat was een knalfeest!
 
 

Groep 3 heeft vandaag de letter m geleerd! Naast lekker veel oefenen met de letters en woorden hebben we ook geknutseld. Het werd een maan, want dat begint natuurlijk met de letter m.

Kalender

De kalender staat in de school app

Twitter

[fts_twitter twitter_name=obsdehorn tweets_count=1 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no]