Groep 8A

Welkom in groep 8A

 
… Quarantaine …
Groep 8 heeft er ook aan moeten geloven. Met zijn allen een weekje thuiswerken; in quarantaine. Wat is er goed door iedereen gewerkt. Wij mogen trots zijn op onze kinderen. Direct schakelen en doorgaan. Van in de Meet instructie krijgen tot zelf hulp vragen aan de juf op de app. Naast de gewone vakken hebben we ook elke dag een creatieve opdracht gedaan. En wie de mooiste kerstsok, tofste skateboard of kerstigste kerstboom had kon een lekkere Milka reep winnen. Er zijn vele mooie creaties gemaakt. Na de week quarantaine mag iedereen gaan genieten van een lange kerstvakantie! 


 
… Schoolbezoek NXT Maarsbergen …
Gelukkig mochten we dit jaar ook weer een bezoek brengen aan Maarsbergen. Wat hebben we veel leuke dingen mogen doen. Van PIE, techniek tot koken en bakken. Zelfs een lesje gym. De kinderen hebben een goede indruk gekregen van de school. 


 
… Sinterklaasfeest …
Vrijdag 3 december was het weer zover. Het Sinterklaasfeest. In groep 8 hebben we surprises gedaan. Er waren weer vele mooie creaties gemaakt. Na het uitpakken van de surprises hebben we nog bingo gespeeld. Er werden fanatiek nummers weggestreept 😉


… Schoolkamp ‘T Wilgje …
In september zijn wij op een tweedaagse geweest naar ‘t Wilgje in Buren. De tweedaagse stond in het teken van samenwerken en mekaar beter leren kennen. We hebben diverse activiteiten gedaan; boerenbilding, survivallen, zwemmen, het chaosspel en niet te vergeten een lekker kampvuurtje maken. Het waren intensieve, maar zeker geslaagde dagen.


… Schoolbezoek Revius Wijk …

Vrijdag hebben wij een bezoek gebracht aan het Revius. In het gele leerhuis hebben we informatie gekregen over het Revius. Daarna hebben we scheikunde, wiskunde en Engels gehad. De kinderen hebben een goede indruk gekregen deze middag.

Welkom bij groep 8!

In onze klas zijn wij met 26 kinderen. Wij krijgen op maandag en dinsdag les van juf Nancy. Op woensdag, donderdag en vrijdag staat juf Samantha voor de groep. Dit schooljaar zal juf Maaike ons ook een paar ochtenden komen ondersteunen in de klas.

Groep 8 is het laatste jaar voor ons op de basisschool. Dat betekent dat wij met elkaar VO scholen gaan bezoeken. Dit is altijd erg leuk om te doen.

Om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de middelbare school gaan wij in groep 8 aan het werk met huiswerk. Het huiswerk maken wij in een digitale omgeving. Ook houden wij een digitale agenda bij. Dit

Dan hebben we ook nog de jaartaak in groep 8. De jaartaak is afgestemd op niveau. Het is de bedoeling dat we middels de jaartaak leren plannen. Wat erg leuk is, is dat we de jaartaak nu ook een deel gedigitaliseerd krijgen. Het werken met Gynzy bevalt erg goed.

Aan het begin van het schooljaar gaan wij op een tof samenwerkingskamp naar ‘t Wilgje. We zullen hier gaan werken aan het elkaar beter leren kennen, op elkaar leren vertrouwen en aan het samenwerken.

Als we verder door het schooljaar kijken gaan we nog veel meer leuke dingen doen. Zo gaan we op maatschappelijke stage, op kamp naar Ameland en oefenen voor onze eindmusical. Dat belooft nog veel leuks!

Op de Schoolapp kun je volgen wat wij zoal doen en meemaken.

Juf Nancy & Juf Samantha