Groep 8a

Welkom in groep 8a

Bootcamp voor groep 8.

Wat is er mooier dan een bootcamp met kinderen die er enorm veel zin in hebben. Het was een super gezellige en sportieve middag.
 In onze klas zijn wij met 29 kinderen. Wij krijgen op maandag en vrijdag les van juf Nancy. Op dinsdag, woensdag en donderdag staat juf Samantha voor de groep.
Groep 8 is het laatste jaar voor ons op de basisschool. Dat betekent dat wij met elkaar VO scholen gaan bezoeken. Dit is altijd erg leuk om te doen.
Om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de middelbare school gaan wij in groep 8 aan het werk met huiswerk. Het huiswerk maken wij in een digitale omgeving. Ook houden wij een digitale agenda bij.
Op dinsdag gaan wij gymmen bij de Marienhoeve. Gymkleding en een fiets zijn dan erg handig.
Dan hebben we ook nog de jaartaak in groep 8. De jaartaak is afgestemd op niveau. Het is de bedoeling dat we middels de jaartaak leren plannen. Wat erg leuk is, is dat we de jaartaak nu ook een deel gedigitaliseerd krijgen.
Als we verder door het schooljaar kijken gaan we nog veel meer leuke dingen doen. Zo gaan we op maatschappelijke stage, op kamp naar Ameland en oefenen voor onze eindmusical. Dat belooft nog veel leuks!

Op de Schoolapp en deze website kun je volgen wat wij zoal doen en meemaken.

Juf Nancy & Juf Samantha