Groep 8A

Welkom in groep 8A

Welkom bij groep 8a!

In onze klas zijn wij met 30 kinderen. Wij krijgen alle dagen les van juf Samantha, behalve de maandag. Op maandag staat juf Janneke voor de groep. 

Groep 8 is het laatste jaar voor ons op de basisschool. Dat betekent dat wij met elkaar VO scholen gaan bezoeken. Dit is altijd erg leuk om te doen. 
Om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de middelbare school gaan wij in groep 8 aan het werk met huiswerk. Het huiswerk maken wij in een digitale omgeving. Ook houden wij een digitale agenda bij. Dit is nieuw voor ons, maar we hebben het snel onder de knie. 
Dan hebben we ook nog de jaartaak in groep 8. De jaartaak is afgestemd op niveau. Het is de bedoeling dat we middels de jaartaak leren plannen. Wat erg leuk is, is dat we de jaartaak nu ook een deel gedigitaliseerd krijgen. Het werken met Gynzy bevalt erg goed. 

Voor begrijpend lezen en studievaardigheden gaan we met een nieuwe methode werken. Wij hopen hier veel leuke lessen uit te gaan krijgen. 

Als we verder door het schooljaar kijken gaan we nog veel meer leuke dingen doen. Zo gaan we op maatschappelijke stage, op kamp naar Ameland en oefenen voor onze eindmusical. Dat belooft nog veel leuks! 

Op de Schoolapp kun je volgen wat wij zoal doen en meemaken. 

Juf Samantha en juf Janneke