Groep 8A

Welkom in groep 8A

Welkom bij groep 8!

In onze klas zijn wij met 26 kinderen. Wij krijgen op maandag en dinsdag les van juf Nancy. Op woensdag, donderdag en vrijdag staat juf Samantha voor de groep. Dit schooljaar zal juf Maaike ons ook een paar ochtenden komen ondersteunen in de klas.

Groep 8 is het laatste jaar voor ons op de basisschool. Dat betekent dat wij met elkaar VO scholen gaan bezoeken. Dit is altijd erg leuk om te doen. 

Om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de middelbare school gaan wij in groep 8 aan het werk met huiswerk. Het huiswerk maken wij in een digitale omgeving. Ook houden wij een digitale agenda bij. Dit 

Dan hebben we ook nog de jaartaak in groep 8. De jaartaak is afgestemd op niveau. Het is de bedoeling dat we middels de jaartaak leren plannen. Wat erg leuk is, is dat we de jaartaak nu ook een deel gedigitaliseerd krijgen. Het werken met Gynzy bevalt erg goed. 

Aan het begin van het schooljaar gaan wij op een tof samenwerkingskamp naar ‘t Wilgje. We zullen hier gaan werken aan het elkaar beter leren kennen, op elkaar leren vertrouwen en aan het samenwerken. 

Als we verder door het schooljaar kijken gaan we nog veel meer leuke dingen doen. Zo gaan we op maatschappelijke stage, op kamp naar Ameland en oefenen voor onze eindmusical. Dat belooft nog veel leuks! 

Op de Schoolapp kun je volgen wat wij zoal doen en meemaken. 

Juf Nancy & Juf Samantha