In januari is de regisseur Simone Gijben  gestart met de voorbereidingen van de musical  ‘Snowwhite  and her missing dwarfs” . Ook in de klassen zijn de kinderen momenteel druk met hun onderdeel. Ook zijn er zijn filmopnames gemaakt in het Kasteelpark voor deze prachtige productie. Kleding wordt gemaakt, kaboutermutsen gebreid.

Snowwhite is de derde musical van De Horn, een geheel in het Engels gespeelde musical. Alle kinderen van de school spelen mee, iedereen op het podium. De eerste was in 2010 ‘The Snowqueen en daarna in 2014 ‘The Magic Carpet.

De uitvoering vindt plaats in het gebouw van het Revius College in Wijk bij Duurstede op woensdag en donderdag 17 en 18 oktober. De kaarten zijn vanaf maandag 1 oktober te koop bij de groepsleerkracht.

Vanzelfsprekend zijn naast ouders,  familieleden en vrienden van harte uitgenodigd om te komen kijken. Zo’n mooi uitgevoerde musical zie je maar één of hooguit twee keer in de basisschoolleeftijd. De ruimte in het Revius is echter beperkt In eerste instantie krijgt u de mogelijkheid om maximaal drie kaarten te kopen in de eerste verkoopweek van 1 t/m 5 oktober. De rest van de kaarten wordt verkocht van 8 t/m 12 oktober.
De kaarten kosten 3,50 per stuk.

De techniek wordt verzorgd door studenten van het Creative College uit Utrecht. De belichting, geluid en filmopnames zijn dan ook  in professionele handen.

Zet de datum van de uitvoeringen vast in uw agenda.  17 en 18 oktober