Geachte ouders,

Deze week zijn we na een fijne vakantie gestart met het tweede deel van het schooljaar. Gelukkig zijn alle collega’s fit en zijn we zonder zieke leerkrachten begonnen. Vandaag staat het onderwijs weer volop in de media in de belangstelling. Op vrijdag 15 maart wordt er door alle bonden opgeroepen om te staken. De groepen 1/2 zullen hiervan geen hinder ondervinden omdat er op deze dag voor deze groepen al een studiedag stond gepland. Als er duidelijkheid is, dan geef ik dat aan u door.

In de groepen drie zijn we gestart met ‘Rots en Water’ training. We gaan deze lessen uitbreiden met de groepen vier en vijf. Het is belangrijk dat u weet waarom we dit doen en wat u thuis kunt doen om de effectiviteit te vergroten.
De ouders van groep 3 t/m 5 worden uitgenodigd op een ouderavond op donderdag 31 januari om 19.30 uur. Zit uw dochter of zoon niet in één van deze groepen maar bent u geinteresseerd? Ook u bent welkom.
De avond wordt verzorgd door Paul Seelen. U vindt meer informatie op www.reiju.nl
(Centrum voor Weerbaarheid en Chinese Krijgskunsten / Rots & Water Training / Reikicentrum)

De tijd gaat snel….de school bestaat dit jaar 30 jaar! We vieren dit feest met de kinderen op donderdag 4 juli. Daarnaast willen we het zesde lustrum ook met alle ouders van de school vieren op vrijdagavond  5 juli vanaf 20.30 uur op de hoofdlocatie.
Ik heb de beste discotheek van de provincie Utrecht en Gelderland gecontracteerd. De DJ staat borg voor een super gezellige avond.

Ik wens u namens het schoolteam een bijzonder goed 2019 toe.

Gr Jan Heijman